English
עמוד הבית
צור קשר
שירות לקוחות
תנאים כלליים
תנאי שימוש
Quality policy
Conflict Minerals
            
Print  
חדשות

בינת תקשורת השלימה תהליך של השמה להתנסות מעשית (סטאג') של בוגרי פרוייקט "מסע לטכנולוגיות המידע" ממדינות חבר העמים

חדשות

בינת תקשורת  זכתה במכרז תמיכה ושרות לכלל מפעלי התעשייה האווירית
19/03/2006

בינת תקשורת זכתה במכרז של התעשייה האווירית, למתן תמיכה ושרות עבור מערכות התקשורת והשרתים של כל מפעלי התעשייה האווירית. מדובר בחוזה שרות לשלוש שנים.

במסגרת המכרז תספק בינת תקשורת תמיכה ושרות כוללים לרשתות התקשורת והשרתים המותקנים במפעלים השונים, מתוצרת יצרנים שונים כגון סיסקו, אוויה, 3COM ושרתים מתוצרת יבמ, דל ו- HP.

בינת זכתה במכרז לאחר שענתה על קריטריונים קשיחים אשר עסקו ברמת ההסמכות של אנשי בינת, ביכולתה לעמוד ב- SLA קפדני וביכולתה לתת מענה אחד למגוון הטכנולוגיות והיצרנים בתעשייה האווירית.

שמוליק הבר, סמנכ"ל השרות בינת תקשורת, מסר: "זכייה זו מאפשרת לתעשייה האווירית לקבל מטריית שרות אחת לכל המפעלים, תחת התחייבות לזמני תיקון קפדניים ורמת שרות גבוהה. חוזה זה מאפשר לתעשייה האווירית לצמצם את כמות הספקים  ולהבטיח רמה גבוהה ואחידה של שרות".

"בינת גברה במכרז על חברות מובילות במשק הישראלי והייתה הגוף היחיד שעמד בכל הקריטריונים הקפדניים של מקצועיות, שרות ברמה גבוהה ביותר, והסמכות של היצרנים", מוסיף שמוליק הבר. "אנו בטוחים כי הניסיון הרב שצברנו יחד עם המקצועיות הרבה, יובילו  לשביעות רצון של התעשייה ולחידוש החוזה גם לשנים הבאות".

דוד טוביאס, מנמ"ר התעשייה האווירית, מסר כי:  "חברת בינת עמדה הן בקריטריונים המקצועיים והן בקריטריונים הטכניים במקום הראשון, ולכן נבחרה לשרת את כלל 17 מפעלי התעשייה האווירית".